Lilypie First Birthday tickers

måndag 14 november 2011

Tvätt

Tycker ofta folk som väntar barn frågar hur mycket kläder man behöver i början. Det är ju så svårt att svara på. Beror ju helt på barnet hur mycket olyckor som händer när blöjor läcker eller om det är en kräkbebis.

Elliot var nog ganska medel när det gällde allt sånt. Men ingen berättade hur mycket tvätta som går när de är runt 9 månader. Blöjor som läcker, dreggel som forsar och blöter ner, kräkningar, snor, matrester och damm. Herregud jag blir glad om han kan ha samma kläder en hel dag. Så just nu tvättar vi för högvarv här hemma. Inte varje dag men ofta blir det. När man har lyxen att ha egen tvättmaskin och egen tvättstuga är det ju lite lättare att slänga in en tvätt. Men det atr mycket längre tid att torka så ibland åker de där kläderna man gömmer längt in i lådan på. Man har helt enkelt ingen annat att sätta på pojken.

Idag ska vi iväg på fika. Jag har ännu inte klätt på honom utan ahn vilar i pyjamasen. Hade ingen ork imorse och så är det så tråkigt att behöva byta kläder en gång till. För ´pyjamasen brukar hålla sig rätt så ren av någon konstig anledning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar