Lilypie First Birthday tickers

måndag 7 november 2011

Nya rutiner?

Jag undrar om Elliot försöker med nya rutiner eller helt enkelt tävla i vilken 9-månaders som kan vara vaken längst. Efter en natt där lilleman varit vaken mellan 03 och 04.30 så vaknade han för dagen 7.40. Först vid kl 13.15 somnade han. Visst han somnade 1 minut i bilen på väg in till stan, men ville såklart inte somna om i vagnen.

Efter hela 30 min vaknade han skrikande. Fortfarande trött och grinig. Men sen blev det lite bättre med en banan. Men hela eftermiddagen/kvällen har han varit mr gnällis. Visst har han lekt o tittat på Babar tidvis. Men mycket gnäll har det varit. 17.45 kunde jag inte hålla honom vaken längre utan han fick äntligen sova.

Men såhär kan det inte fortsätta, han kan ju inte vägra sova. Det blir ju väldigt jobbigt för mig då. Får hoppas att det blir bättre imorrn.

Vi har iaf varit en sväng på stan, åt lunch på KaDeWe o sen tittat lite i affärer. Vi tog tunnelbanan hem eftersom Lena hade åkt till sin tennislektion. Det är rätt smidigt att ta sig runt i Berlin med tunnelbana. Sen blev det en liten promenad från stationen till huset. Det har varit väldigt skönt väder ute idag, känns verkligen inte som det nästan är mitten av november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar