Vi kommer börja med en fördrink. Det är Micke som har hand om den så jag vet inte riktigt vad det blir. Han har pratat om både mousserande och tranbärsjuice eller Bacardi razz och sprite. Till det kommer det severas två sorters snittar/plockmat.
- Tunnbrödssnitt med skinka, vitlökfärskost och sallad
- Chevré chaud som är getost på bitar av baugette som gratineras i ugnen, sen ringlar man honung över
Förrätt
Klassisk toast skagen
Varmrätt
Helstekt oxfilé med krämig potatisgratäng, rödvinsreduktion och smörstekt sparris
Dessert
Chokladfondant med vispad grädde med färsk frukt (ananas, kiwi, passionsfrukt och hallon)
Sen får vi se om vi orkar med ost och kex eller chips och dip. Det finns möjligheter för båda delarna i alla fall. Oftast tänker man på för mycket mat och man orkar inte allt i slutändan.
Sen ska jag bara avsluta det här året med ett stort
GOTT NYTT ÅR!
vi hörs igen nästa år...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar