Lilypie First Birthday tickers

torsdag 15 december 2011

Julfest!

Idag har vi haft julfest med mammagruppen. Tyvärr var det en hel del bortfall pga sjukdomar såhär i sista sekund. Men 6 stycken mammor och 6 stycken bebisar var det i alla fall. Först blev det glögg, pepparkakor o lussebullar för oss mammor medans barnen lekte. Sen gjorde vi julklappsleken. Varje barn hade med sig en julklapp, sen la vi alla julklapparna i mitten och så fick de ta varsitt. Wilmer höll på sitt paket länge medans de andra mest lekte med de andra leksakerna. Men tillslut hade de väl valt paket. Elliot fick en väldigt söt sköldpadda med en sköldpaddebebis som amn drog i så mamman drog tillbaka sin bebis och sprang iväg.

Lunch idag för Elliot blev julmat, närmare bestämt ägg, köttbullar och skinka. Proteinfrossa idag mot gårdagens kolhydratsfrossa. Maten gick i, hur mcyekt kan jag inte svara på. Inga mängder direkt. Men sen fick även vi mammor äta i mer eller mindre kaos. Som det ska vara på julen :-)

Riktigt smaskigt men jag blev mätt på min första lilla tallrik så jag kunde inte ta om på godsakerna. Kanske inte så smart att starta med två lussebullar. men de var ju så goda.


Tomte på väg till julfesten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar