Lilypie First Birthday tickers

tisdag 20 december 2011

Jultomten

Idag fick Elliot träffa självaste jultomten. Han kom nämligen till öppna förskolan idag. Efter dans kring julgranen gjorde vi raketen. Tomten hörde oss såklart och kom in med julklappar till alla barnen. Elliot var lite skeptisk och ville inte hålla i sitt paket själv. Bjuder på några dåliga bilder (mörkt rum, rörligt barn och en inte alltför snabb mamma resulterar ofta i dåliga bilder).

Väntar på tomten...


En julklapp till mig!


Efter öppna förskolan körde vi hem Wilmer och Jenny igen. Sen mötte jag upp en tjej på Maxi för att byta ut en lampa som vi inte längre använder mot två flaskor cola zero. Win win så att säga. Perfekt att byta bort sina saker genom facebook. Sparar vi på miljön också. Sen svängde vi förbi Barnens Hus och köpte en resesäng. Dom hade specialpris just idag i deras julkalender. 199 kr, som hittat. Eller snarare samma pris som en begagnad på blocket. En resesäng kanske vi inte har behov av jämt, men kan vara bra att ha ibland.

Sen hem igen och bus med pappan som är hemma från jobbet. Det är ovanligt att han är hemma och är sjuk. Men nu är han ju bra igen men han tvingades stanna hemma då ingen vill riskera att bli smittad. Elliot somnade inte i bilen på väg hem utan vid 13.30 efter lite mellis slockande han i sängen. Nu snart ska jag placera honom i vagnen o så ska vi titta på en förskola här i närheten. Hoppas han hinner vakna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar