Lilypie First Birthday tickers

fredag 13 januari 2012

Sömn och rutiner

Senaste nätterna har Elliot vaknat vid 4-tiden och vridit och vänt sig i sängen. I sin säng ställer han sig upp coh skriker så han får ligga hos oss. Han ligger en stund, man hinner somna innan han krånglar runt. Vid 5 inatt gjorde jag litelite ersättning och vid 6 sov han igen för att väcka mig vid 8.15. Stressigt värre blev det då när vi skulle vara på öppna förksolan vid 9. Kom lite senare än vanligt dit men kom ändå först. Tur i oturen.

Visst är det skönt med sovmorgon men man känner sig inte särksilt utvilad vid 8-tden om ahn hållt på och bökat halva natten. Så hellre att han går upp vid 7 och sover hela natten. Hur som helst tänkte jag igår att han kanske sover för mycket och för sent på dagen. Trots att ahn sover sent är han ju trött runt 18.30 men kanske hinenr piggna till och vill gå upp vid 4. Så igår fick han inte sova förrän efter lunch. Han sov mellan 12-13 och sen vid middagen vid halv fem var han så trött att han bara grät sig igenom middagen. Men inatt vaknade han vid 4 ändå. Jäkla unge! :-)
Idag blir det nog också bara en vila så vi får se hur det blir. Hoppas det bara är tänderna eller en fas för så här kan vi inte ha det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar