Lilypie First Birthday tickers

onsdag 26 oktober 2011

Snart kryper han nog

Det har jag gått å tänkt flera veckor. För en dryg månad sen så ålade han fram rätt så bra. Då tänkte både Micke o jag att innan 8 månader så kryper han. Den dagen kom och passerade. Fortfarande ålar han fram, men fort går det. Sen för 1½ vecka sen så tog han sina första krypsteg. Två-tre försiktiga steg innan han hamnade på magen igen o ålade sig fram. Jaha tänkte vi, men nu kommer han väl igång snart. Men icke.
Igår och idag har han dock kommit upp i krypställning o tagit ett par steg några gånger, men faller sen ner på magen o fortsätter åla. Vore trevligt om han kunde bröja krypa på riktigt snart. Annars får jag väl sätta en dammvippa på kläderna på honom, för de blir rätt smutsiga. Eller så är det vi som har skitiga golv ;-)

Men innan 9 månader hoppas vi iaf att han kryper. Står mot saker gör han gärna men kan bara ta sig upp på knä själv. Han har även förflyttat sig lite runt lekbordet på öppna förskolan. Hur han lyckades vet jag inte men han stod inte kvar där han började i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar