Lilypie First Birthday tickers

lördag 1 oktober 2011

Heldagsutflykt

Idag gjorde vi en heldagsutflykt till Helsingborg med omnejd. Först besökte vi Sofieros slottsträdgård. Vi var nog först där, klockan var 10.30 och solen började precis värma upp allt efter morgondimman. Var väldigt vackert och vilka omgivningar. Vi ångrade lite att vi inte hade tagit bärselen istället för vagnen, för vi visste ju inte att det skulel vara dalar och gångar med trappor. Vi får utforska dem nästa gång.

Sen åkte vi in till helsingborg, parkerade och gick till hamnen där vi skulle äta brunch. Båten som vi hade tänkt äta på verkade inte öppna så vi gick in på the bishop arms. God brunchbuffé och Elliot fick potatis, äggröra, köttbullar och kyckling. Sen fick han gnaga på en vattenmelon.

Efter lunchen var jag proppmätt, som vanligt då efter en brunch. Är fortfarande mätt 7 timmar senare. :-) Vi åkte iaf en sväng till väla shoppingcentrum. Blev ingenting shoppat men har hittat några godbitar till Elliot på HM's barnavdelning som jag ska titta närmare på. Kanske även nåt par byxor från cubus. Micke åt en glass och Elliot fick lite fruktmellis innan vi åkte hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar