Lilypie First Birthday tickers

fredag 7 oktober 2011

Lång dag

Det blev en lång dag här. Efter Elliots förmiddagsvila drog vi iväg en snabbis till Ikea, sen släppte vi av mamma/mormor hemma igen o jag o Elliot åkte till Djursholm o träffade kusinen Linnea o moster Lotta. Lite fika och så fick jag titta på alla deras sponsorsaker som de använder sig av när de stylar bröllop i Kär & Galen som visas i kanal 5 senare. Mycket fina saker. Elliot lekte med lite prasslande dekorationer.
Sen tog vi bilkövägen till hammarby sjöstad. Hade tänkt besöka Sicka köpkvarter men hann inte med det. Utan vi körde direkt till sjöstaden o sprang in på Max för att ge Elliot lite middag. Sen hann vi med en promenad i friska luften innan vi mötte upp Sanna. Sen blev det lek för Elliot o Stella ända till kl 20. Elliot tyckte det var mkt spännande med en stor tjejkompis. Stella är ju drygt 1 år äldre. Vid 20 så packade vi in oss i bilen o körde hem o nu sover Elliot. Hoppas på lite sovmorgon imorrn jag.

Lyckad dag men Elliot har varit väldigt skrikig i bilen. Är det nån fas eller börjar han tycka att babyskyddet är för litet? Avvaktar dock med att köpa en extra bilstol här uppe ifall mamma o pappa flyttar ner så kanske det inte behövs. Men det är inte så roligt när han skriker för full hals o man sitte ri bilkö på motorvägen o inte vet vad man ska göra för att hjälpa. Stackars liten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar