Lilypie First Birthday tickers

söndag 23 oktober 2011

Akta Graco Belogic vs. Britax Hi-way II

Det är dags för Elliot att få en ny bilstol. Babyskyddet funkar fortfarande i både längd och vikt men han tycker det är tråkigt att sitta så långt ner, han vill se mer, och så är det svårt att få på och av bältet. Det är ju på högsta nivån så det är svårt att få det stort nog att krångla ut armarna utan skrik och gnäll.

Jag har varit inne på en Akta Graco Belogic. Den är nämligen plusgodkänd upp till 25 kg. Vill du veta vad  plus test innebär så kan du läsa det här. Sen ser den även väldigt mysig och bekväm ut. Priset är 3 695 kr i butik och något billigare på vissa webshoppar.
Akta Graco Belogic

Men när jag äntligen bestämt att nu är det nog dags att uppgradera oss i bilstol så kom nya Britax Hi-way II. Den är nämligen också plusgodkänd upp till 25 kg. Har väl egentligen aldrig gillat Britax Hi-way i utförande. Ser lite rak ut och inte lika mycket sidokrockskydd. Men den tar mindre plats, vad jag har förstått, och har gott om benutrymme. Den verkar också vara populär på familjeliv etc. Priset på dne är just nu 1 995 kr i butik. Någon billigare alltså.

Britax Hi-way II

Men jag är inte den som köper den billigare stolen bara för prislappen. Utan projektet för dagen är att vi åker till babyringen här i Malmö och kollar på de två stolarna, provar i bilen och får tips och råd. Sen köper vi den som passar bäst för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar