Lilypie First Birthday tickers

söndag 9 oktober 2011

Home sweet home

Ja nu är vi äntligen hemma igen. Fast vi kom hem för typ två timmar sen. Men Elliot och vi har hunnit äta middag, Elliot har lekt med pappa o ligger nu och sover (fast just nu har han vaknat av mardröm eller nåt). Jag har hunnit packa upp väskan, men har vagnen kvar. Att packa upp är verkligen det tråkigaste som finns.

Vi har iaf varit iväg på Hästagård idag med mormor o morfar. En 4H-gård i närheten av Akalla. Elliot åt lunch på caféet där och sen tittade vi på grisarna, fåren, korna och hästarna. Mamma/mormor lyckades bli biten av en gris när hon skulle mata dem med gräs. Klant! Men sen så fick grisarna riktig mat, eller riktig o riktig. Bröd och prinsesstårtor från Ica Kvantum som annars bara skulle slängas. De blev helt vilda, nästan så Elliot blev rädd. Men fåren var snälla så Elliot vågade till och med klappa.



Sen åkte vi direkt till Arlanda, blev lite lunch på McDonalds innan jag packade ner vagnen och checkade in. Mycket folk och planet var helt fullt. Jobbigt när man reser med en sprattelgubbe. Hade varit skönt med ett extra säte till honom som man kunde placera honom på när man var i luften. Men hon som satt bredvid hade ett väldigt spännande snöre på koftan som han fick pilla på. Sen så somnade han sittande precis innan vi landade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar