Lilypie First Birthday tickers

söndag 12 juni 2011

Söndagsmys

Kalasen för den här helgen är över. Har varit trevligt men man blir trött. Innan kalaset idag gjorde vi ett besök på XXXLutz. Hade låga förväntningar men blev positivt överraskad. Visst, dyrare än IKEA och en del konstiga saker och möbler, men roligt sortiment, De hade MAIRO och Gripsholm på hemtextil o bugaboo o en del barnsaker. Hit vill jag åka igen. Blev inget inhandlat idag då vi fick lite bråttom på slutet. Men definitivt ett återbesök. Dock var det mycket jag inte ville köpa också. Vissa möbler skulle nog mest passa in på playboy mansion (tänk soffa i röd sammet med diamanter eller fotölj eller sänggavel i vitt lack med diamanter).

När vi kom hem från kalaset så fick Elliot leka lite i babygymmet. Det var populärt och han hamnade halvt utanför madrassen hela tiden. Men leken fick ett snabbt slut när han blev sådär supertrött. Det blev ett bad, som blev extra kort idag. Sen en flaska ersättning innan han stupade i säng. Han har sovit sedan 18.45 utan ett ljud. Min duktiga stora kille.

Jag använde eftermiddagen till att sy en dyna till hans matstol. Gick väldigt snabbt och smidigt och med avtorkbart tyg blir det toppen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar