Lilypie First Birthday tickers

lördag 11 juni 2011

Några ärenden

Idag är det väldigt fint väder här i Malmö. Vi har hunnit med några ärenden redan. Vi körde till bauhaus för att köpa nya reglar till altanräcket eftersom de som finns där är murkna. Men eftersom vi måste byta ut alla och inte bara en del (det finns inte med samma mått som vi har) så måste vi mäta hur mycket vi ska ha. Så inget köp där.
Men jag hann in en snabbis på stoff och stil och köpte material till en dyna till Elliots matstol. Nu pallar vi upp honom med en kudde men han slänger sig gärna bakåt med huvudet och slår i bakhuvudet och blir ledsen stackaren. Så det blir i limegrönt PVC-bomull med vita prickar på. Avtorkbart och helt perfekt.
Sen blev det en snabb tur till jägersro för att inhandla en födelsedagspresent och ett par jeanstights till Elliot. Fick tips av en mamma på baysimmet att lindex hade fått in nu. Så raka vägen dit. Jag köpte de på tjejavdelningen för dem på killavdelningen var baggy och det ville jag inte ha. Sen så hade de ju 20 % rabatt också nu, helt perfekt. Tog stl 74 också så kan han ha dem lite längre. Han är ju 67 cm lång nu och har 62-68. En del 56 bodies funkar fortfarande också.


Så här ser Elliots nya jeansleggings ut :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar