Lilypie First Birthday tickers

måndag 5 september 2011

7 månader

Idag blir vår lilla kille hela 7 månader. Tiden verkligen rusar fram. Han har blivit swå stor och den senaste veckan har det kommit två små tänder på neder käken. Så det är gnälligt ibland här hemma.

Annars är vår 7-månaders kille en glad prick som sällan gnäller. Bara när man är jättetrött och pappa ska skoja med honom och när man har ont i tänderna. Han kan sitta sen 1½ månad och han äter mat. Favoriten är spaghetti och köttfärssås. Jag lagar mycket mat själv men ibland blir det burkmat, som han älskar. Snart ska vi börja med 8 månaders- burkarna.

Kryper gör han inte ännu men han ålar sig och rullar fram om han vill till något tillräckligt mycket. Annars finner han sig rätt bra i att sitta, ligga på mage vid leksakerna. Han älskar sin springvagn och ägnar helst tid i den när han är trött och grinig. Annars är han en fena på att dra barn och vuxna i håret, det gör han gärna och hårt är det så det gör riktigt ont.

En stor kille har vi också här hemma som för ca 1 ½ vecka sedan vägde 9,8 kg och är 73 cm lång. Så nu är det dags att börja se oss omkring gällande ny bilstol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar