Lilypie First Birthday tickers

måndag 18 juli 2011

Bröllopsmenyn

Ja då var bröllopsmenyn avsmakad. Det kommer bli supersmarrigt! Sen så gäller det bara och bestämma hur många barn som ska ha barnmaten och sedan se hur länge personalen ska vara kvar. Men det är bara små detaljer att fundera ut. Han som serverade var väldigt trevlig och han skulle även vara i lokalen på dagen D och lägga upp maten och ha koll på personalen etc. Kommer nog bli super det här :-)

Sen har jag även hunnit med att baka två tårtbottnar, ne vanlig och en choklad. Sen är det bara en tårtbotten kvar. Tre tårtor á 27 cm kommer räcka fint. De blir ju väldigt höga. Så det blir två lager vanlig botten och ett lager chokladbotten. Sen blir det nog hallonmousse och vitchokladmousse.

Nu måste jag packa ihop alla mina saker medan lillfisen sover och sen måste vi nästan ta oss iväg till arlanda. Ska ju hämta ut airshellen till vagnen på en annan terminal.

1 kommentar:

  1. Hihi ja, till bröllopsnatten hoppas jag att du ska fixa det - om inte får ni be föräldrarna att sova på hotell alldeles i närheten så du får kramas när han ska sova och hämta direkt han vaknar :D

    SvaraRadera